Man (25) aangehouden voor diefstal elektrische fiets

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Agenten hielden gistermiddag een fietsendief aan. De man wordt ervan verdacht afgelopen woensdag een elektrische fiets ter waarde van bijna 3000 euro te hebben gestolen. Dat gebeurde bij een rijwielhandel in Oost-Souburg.

De verdachte, een 25-jarige inwoner van Vlissingen, had zich die woensdag bij de rijwielhandel gemeld om een proefrit op een elektrische fiets te maken. Nadat hij zijn naam, adres en telefoonnummer had doorgegeven, vertrok hij op de fiets, om niet meer terug te komen. De rijwielhandelaar deed aangifte van diefstal en de politie stelde een onderzoek in naar de verdachte.

- ADVERTENTIE -

Zaterdagmiddag troffen ze de verdachte in Vlissingen aan en hielden hem buiten heterdaad aan. De man is meegenomen naar het politiebureau en verhoord. Hij heeft een verklaring afgelegd. Hij is zaterdagavond weer heengezonden maar moet op een later moment voor de rechter verschijnen. De fiets is niet aangetroffen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!