Man (25) aangehouden voor diefstal elektrische fiets

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Agenten hielden gistermiddag een fietsendief aan. De man wordt ervan verdacht afgelopen woensdag een elektrische fiets ter waarde van bijna 3000 euro te hebben gestolen. Dat gebeurde bij een rijwielhandel in Oost-Souburg.

De verdachte, een 25-jarige inwoner van Vlissingen, had zich die woensdag bij de rijwielhandel gemeld om een proefrit op een elektrische fiets te maken. Nadat hij zijn naam, adres en telefoonnummer had doorgegeven, vertrok hij op de fiets, om niet meer terug te komen. De rijwielhandelaar deed aangifte van diefstal en de politie stelde een onderzoek in naar de verdachte.

- Advertentie -

Zaterdagmiddag troffen ze de verdachte in Vlissingen aan en hielden hem buiten heterdaad aan. De man is meegenomen naar het politiebureau en verhoord. Hij heeft een verklaring afgelegd. Hij is zaterdagavond weer heengezonden maar moet op een later moment voor de rechter verschijnen. De fiets is niet aangetroffen.

- Advertentie -
Vorig artikelJaarwisseling goed verlopen, wel stijging in aantal inzetten brandweer
Volgend artikelVlissinger (31) gearresteerd vanwege steekincident Bellamypark
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.