Nollebos afgesloten vanwege vondst lichaam

De omgeving van het Nollebos is afgesloten. © Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het Nollebos in Vlissingen is sinds vanmorgen gedeeltelijk afgesloten na de vondst van een stoffelijk overschot. Volgens de politie is er geen sprake van een ongeval of misdrijf.

De politie zocht in Vlissingen al geruime tijd naar aanleiding van een melding van een vermissing. Ook werd bij de zoektocht vannacht een politiehelikopter ingezet. Uiteindelijk werd in het Nollebos nabij de parkeerplaats aan de President Rooseveltlaan een stoffelijk overschot gevonden. Volgens de politie gaat het hoogstwaarschijnlijk om de persoon die vermist werd.

- Advertentie -

Bij de vindplaats van het lichaam zijn zwarte schermen geplaatst. Verschillende ingangen naar het bos zijn door de politie afgezet met linten. Op dit moment wordt namelijk nog onderzoek gedaan bij de vindplaats van het lichaam. Hoe lang het bos nog afgesloten blijft, is onduidelijk.

Heeft u vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.
- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (31) gearresteerd vanwege steekincident Bellamypark
Volgend artikelBrandweer blust brand in bossages Tulpenlaan
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.