Man (24) aangehouden na bedreigen portier met mes

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 24-jarige man uit Vlissingen is gisteravond aangehouden. Hij had een portier van een horecagelegenheid bedreigd met een mes. De politie zoekt getuigen van het incident.

De man loopt rond 23.30 uur naar de ingang van een café aan het Bellamypark in Vlissingen. Hij bedreigt daar de portier met een mes. De portier weet naar een veilige plek te gaan. Hij is niet gewond geraakt. De man gaat er vervolgens vandoor.

- Advertentie -

De agenten die inmiddels zijn gewaarschuwd, zien een man die aan het signalement voldoet lopen op de Schuitvlotstraat. Ze hebben hem, onder verzet, aangehouden. De man zit vast. De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van het incident bij het café. Bel 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelVeel schade bij kop- en staartbotsing Vlissingen
Volgend artikelVlissingers opgepakt bij vechtpartij in restaurant, agent raakt gewond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.