Vlissingers opgepakt bij vechtpartij in restaurant, agent raakt gewond

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie reageerde gisteravond op een melding van een vechtpartij tussen een groep mensen in een restaurant aan de Zeilmarkt en arresteerde twee verdachten die verzet pleegden.

Agenten reageerden rond 21.30 uur op een melding dat er werd gevochten in een restaurant waarbij mogelijk ook vernielingen werden gepleegd. De politie hield twee verdachten, een 24-jarige en een 20-jarige verdachte uit Vlissingen, aan wegens mishandeling en belediging van agenten.

- Advertentie -

De 20-jarige verdachte werd ook aangehouden voor openbare dronkenschap. De 24-jarige man werd ook aangehouden voor poging zware mishandeling van een agent.  Ze zitten vast voor nader onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (24) aangehouden na bedreigen portier met mes
Volgend artikelBestuurder van crossmotor veroorzaakt ongeval met gewonde
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.