Bestuurder van crossmotor veroorzaakt ongeval met gewonde

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een nog onbekende crossmotorrijder veroorzaakte gisteravond een ongeval. Een fietser raakte hierbij bewusteloos. De bestuurder van de crossmotor sloeg na het incident op de vlucht.

De motorrijder botste gisteravond rond 21.00 uur op de Kanaalstraat in Oost-Souburg tegen een middengeleider en kwam ook tegen een fietser aan, deze raakte hierdoor bewusteloos. Omstanders schoten direct te hulp en brachten de motorrijder naar een trap bij het treinstation en waarschuwen de hulpdiensten. Echter gaat de motorrijder er via het perron te voet vandoor. De gewonde fietser was inmiddels weer bij kennis en is door ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

Agenten hebben verklaringen van omstanders opgenomen. Omdat de motorrijder volgens getuigen behoorlijk gewond zou zijn geraakt, is er nog naar hem gezocht. Hierbij is ook een politiehond en de politiehelikopter ingezet. Hij is niet meer aangetroffen. De crossmotor en de fiets zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie doet onderzoekt naar de toedracht van het ongeval.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingers opgepakt bij vechtpartij in restaurant, agent raakt gewond
Volgend artikelPolitie arresteert motorcrosser die ongeluk Oost-Souburg veroorzaakte
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.