Lichtgewonde bij botsing tussen personenauto’s op N661 Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag raakte een persoon lichtgewond bij een ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) in Vlissingen. De weg was door het ongeval tijdelijk niet begaanbaar.

Het ongeval gebeurde rond 18.00 uur op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de afrit vanaf de Sloeweg. Bij de botsing raakte twee personenauto’s betrokken. Een van de betrokkenen raakte door het ongeval lichtgewond en is ter plekke in de ambulance behandeld.

- Advertentie -

De weg was tijdens het ongeval grotendeels afgesloten, dit zorgde voor behoorlijk wat hinder voor het overige verkeer. De twee voeruigen zijn door een berger afgesleept omdat ze door de botsing forse schade hadden opgelopen. De weg kon na 45 minuten weer worden vrijgegeven.

- Advertentie -
Vorig artikelResten van barbecue zetten schutting in Koudekerke in brand
Volgend artikelBrandweer doorzoekt kledingzaak na melding brand
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.