Onderzoek crash Groot-Abeele ter plekke afgerond

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Het onderzoek vanwege een gecrashte auto vannacht in Groot-Abeele is ter plekke afgerond. Bij het ongeval raakte de bestuurder ernstig gewond.

Het onderzoek ter plekke op de Grote-Abeele in Oost-Souburg is rond 11.00 uur vanmorgen afgerond. Het onderzoek werd gedaan vanwege een personenauto die vannacht crashte. Volgens de politie negeerde de 22-jarige bestuurder een stopteken en vluchtte hij. Mogelijk beschikt de man niet over een rijbewijs en is dit de reden geweest dat hij er vandoor ging. De rijksrecherche deed onderzoek naar het voorval.

- Advertentie -

Na de crash schoten buurtbewoners direct te hulp en haalden de zwaargewonde man uit het voertuig dat tot stilstand was gekomen tussen twee bomen en al deels in brand stond. Vanwege dat laatste werd ook de brandweer opgeroepen.

Verkeersspecialisten van de politie legden het incident op allerlei manieren vast en rechercheurs hebben meerdere getuigen gesproken. Kuzee heeft vanmorgen het zwaar beschadigde voertuig geborgen.

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Vorig artikelMan (22) crasht tegen boom na politieachtervolging Groot-Abeele
Volgend artikelMan op heterdaad aangehouden voor vernielingen op station
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.