Man (22) crasht tegen boom na politieachtervolging Groot-Abeele

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Vannacht raakte een 22-jarige man uit Oost-Souburg ernstig gewond nadat hij crashte tegen een boom. Hij was betrokken bij een politieachtervolging omdat hij een stopteken negeerde.

De crash vond rond 04.10 uur plaats op de Grote-Abeele in Oost-Souburg. De bestuurder kwam uit de richting van de Oude Vlissingseweg. Door onbekende oorzaak ramde de bestuurder een lantaarnpaal en een geparkeerd voertuig zo’n 100 meter verderop. Uiteindelijk kwam het voertuig tussen twee bomen tot stilstand. Door de klap vloog de auto deels in brand. Buurtbewoners schoten direct te hulp en haalden de bestuurder uit de auto en doofden de vlammen.

- Advertentie -

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en een brandweerwagen, werden direct gealarmeerd. De traumahelikopter werd boven Ouwerkerk echter alweer afgemeld. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een woordvoerder van de politie liet vanmorgen weten dat de 22-jarige man betrokken was bij een politieachtervolging omdat hij een stopteken negeerde. Mogelijk beschikt hij niet over een rijbewijs en was dat de reden dat hij er vannacht vandoor ging.

De weg is de gehele morgen afgesloten voor onderzoek. De rijksrecherche zal de zaak verder onderzoeken.

- Advertentie -
Vorig artikelMaaltijdbezorger botst tegen auto op Paul Krugerstraat
Volgend artikelOnderzoek crash Groot-Abeele ter plekke afgerond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.