Man gewond afgevoerd vanaf mountainbikeparcours Weyevliet

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Met vereende krachten hebben de hulpdiensten maandagavond een mountainbiker vanaf het fietscrossterrein tussen Bossenburgh en Westerzicht gehaald.

Het slachtoffer, een volwassen man volgens een ooggetuige, werd gestabiliseerd en over het grasland per brancard naar het Bossenburghpad gedragen. Daar stonden twee ambulances klaar. Of het een valpartij betrof of bijvoorbeeld een onwelwording, is niet bekendgemaakt om redenen van medische privacy.

- Advertentie -

De man is met spoed naar het ziekenhuis in Goes overgebracht.

Hij reed over het parcours in het gezelschap van een minderjarige jongen. Gezinsleden hebben de jongen opgehaald en tegelijk de twee fietsen meegenomen. Medewerkers van Handhaving boden hierbij ondersteuning.

- Advertentie -
Vorig artikelBestuurder van scooter onderzocht na botsing met auto
Volgend artikelAgressieve man aangehouden op Bevrijdingsfestival Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).