Klopjacht in Bossenburgh na vernielingen en mishandeling

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Politie en marechaussee hebben vanavond twee uur lang rondgereden in Bossenburgh na een melding van een vechtpartij. Uiteindelijk werd één verdachte aangehouden.

Aan het begin van de avond zou een vechtpartij hebben plaatsgevonden in de Slangenburg. Bij een schoolgebouw zou een groepje jongeren iemand hebben mishandeld en schade hebben toegebracht aan een auto en een schutting. Ook ging een vuilcontainer omver. In korte tijd reden meerdere politiewagens door Bossenburgh op zoek naar de verdachten, ondersteund door bikers, een motoragent en later ook de marechaussee. De motoragent en de bikers stelden zich soms verdekt op. De officier van dienst bleef aanvankelijk op het parkeerterrein bij winkelcentrum Papegaaienburg staan.

- Advertentie -

Groepjes jongeren waren op de vlucht; een jongen verdween met zijn scooter een garage aan de Bonenburg in zonder opgemerkt te worden. Agenten hielden een andere jongen staande (foto) die daar flink tegen protesteerde en na controle zijn weg mocht vervolgen. Volgens een woordvoerder heeft de politie één persoon aangehouden voor het niet kunnen tonen van legitimatie. Rond 21.00 uur was het rustig in de wijk.

- Advertentie -
Vorig artikelDouane onderschept 708 kilo cocaïne met straatwaarde van 53 miljoen euro
Volgend artikelSchade door woningbrand M.A. van de Puttestraat Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).