Schade door woningbrand M.A. van de Puttestraat Oost-Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Gisteravond vond er in Oost-Souburg een woningbrand plaats waarbij één persoon lichtgewond raakte. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

Om iets over 22.00 uur gisteravond kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een woningbrand aan de M.A. van de Puttestraat in Oost-Souburg. Een tankautospuit en een hoogwerker van de brandweer werden met spoed opgeroepen.

- Advertentie -

De brand was snel onder controle. De hoogwerker hoefde dan ook niet te worden ingezet. Volgens de politie ontstond de brand vermoedelijk in de keuken. Een persoon is door de ambulancedienst nagekeken vanwege rookinhalatie.

Eerder die avond, om 21.48 uur, werd de brandweer uit Vlissingen opgeroepen voor een buitenbrand aan de Pieter Poststraat in Vlissingen. Ter plaatse bleek een hoopje hout in brand te staan (zie foto onder).

- Advertentie -
Vorig artikelKlopjacht in Bossenburgh na vernielingen en mishandeling
Volgend artikelFietser gewond bij aanrijding op Badhuisstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.