Douane onderschept wederom lading cocaïne in Vlissingen-Oost

© Foto: Douane
- Advertentie -

De Douane heeft vandaag wederom een partij cocaïne onderschept in de haven van Vlissingen-Oost. Ook werd er tijdens een controle bij een bedrijf in Middelburg nog eens 430 kilo gevonden.

De drugs vertegenwoordigen in totaal een straatwaarde van 70 miljoen euro. “Beide bedrijven waar vandaag de controles hebben plaatsgevonden, hebben niets te maken met de onderschepte cocaïne”, aldus de Douane in een persbericht. Tijdens de actie in de haven van Vlissingen-Oost verleende de Koninklijke Marechaussee bijstand.

- Advertentie -

De laatste weken worden in de haven van Vlissingen meerdere grote partijen drugs onderschept. Zo ook vorige week, toen werd er maar liefst 600 kilo cocaïne ontdekt tussen dozen met bananen.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer ingezet voor ‘gaslekkage’ Jan van de Capellelaan
Volgend artikelRuim 5.000 XTC-pillen en andere drugs onderschept in haven Vlissingen-Oost
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.