Verwarde man loopt door bosjes en sloten bij trimbaan in Nollebos

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De politie is gisteravond een uur in de weer geweest met een man die half ontbloot door sloten liep in het Nollebos.

Rond 21.00 uur kwamen twee meldingen binnen vanaf het Westduinpad en de Zwanenburgseweg. Iemand had bij de trimbaan een tas gevonden met geneesmiddelen. In de buurt liep een man door bosjes en sloten met ontbloot bovenlichaam. Meerdere eenheden politie gingen ter plekke en troffen een kennelijk verwarde persoon aan.

- Advertentie -

Volgens een politiewoordvoerder had de man waarschijnlijk langere tijd in het water gelegen en was hij onderkoeld geraakt. De agenten gaven hem een isolatiedeken en lieten een ambulance komen. Op de gevonden medicijnen bleek de naam van de man te staan, zodat ook dat probleem opgelost was.

Het slachtoffer is per ambulance weggebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelRuim 5.000 XTC-pillen en andere drugs onderschept in haven Vlissingen-Oost
Volgend artikelScootmobiel afgebrand in portiek, meerdere bewoners niet terug naar woning
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).