Politie arresteert drie mogelijke uithalers in Vlissingen-Oost

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie heeft vannacht drie mannen onder verachte omstandigheden aangehouden in het Vlissingse havengebied.

Het drietal reed rond 03.45 uur met een auto op de Achterduinweg in het havengebied rond toen ze door medewerkers van de Douane en de Koninklijke Marechaussee staande werden gehouden. Ook politieagenten sloten aan om de mannen te controleren.

- Advertentie -

De mannen waren gekleed in nieuwe werkkleding, hingen een raar verhaal op waarom ze in de haven waren en in hun auto lagen tassen, touw en andere spullen. Omdat het vermoeden bestond dat het drietal drugs uit containers in de haven wilde halen zijn ze direct aangehouden.

Het gaat om een 39-jarige man uit Maasbree, een 34-jarige man uit Heerlen en een 22-jarige man uit Capelle aan de IJsel. Hun auto is in beslag genomen, de verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in zorginstelling, bewoner aangehouden
Volgend artikelVrouw gaat uit haar dak op glooiing bij Gevangentoren in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.