Vrouw gaat uit haar dak op glooiing bij Gevangentoren in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Politie en ambulancedienst hebben zaterdagavond met de nodige moeite een vrouw tot bedaren gebracht die stennis maakte op de glooiing langs de Westerschelde.

Iemand meldde rond 19.00 uur dat het niet goed ging met een persoon langs het water bij de Gevangentoren. Agenten en ambulancemedewerkers troffen een groepje aan dat alcohol gebruikte en waarin een vrouw meteen opviel door haar gedrag. Ze was kennelijk onder invloed, weigerde hulp, uitte verwensingen en maakte obscene gebaren terwijl ze wankelend naar een bankje onder de Boulevard De Ruyter liep, waar ze haar bovenlichaam ontblootte.

- Advertentie -

Na een hoop vijven en zessen en telefoongesprekken besloot de politie in te grijpen: de agenten pakten de vrouw beet en dwongen haar de ambulance in. Ze verzamelden ook haar kledingstukken en schoeisel die her en der verspreid lagen – waaronder een bh. Alles ging mee.

De rest van het groepje zag met lede ogen aan dat agenten hun blikjes bier leeggooiden.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie arresteert drie mogelijke uithalers in Vlissingen-Oost
Volgend artikelVlissinger (24) na achtervolging aangehouden met 19 lachgascilinders
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).