Schade bij botsing Industrieweg Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vrijdagmorgen ontstond er een botsing tussen een scooterrijdster en een automobilist. Het ongeval gebeurde op de Industrieweg in Vlissingen. Een scooterrijdster raakte lichtgewond.

Om iets voor 09.00 uur vond er nabij de kruising Paul Krugerstraat en de Industrieweg een botsing plaats tussen een personenauto en een scooter. Politie en ambulance werden opgeroepen omdat er mogelijk sprake zou zijn van een gewonde.

- Advertentie -

Nadat de scooterrijdster door ambulancemedewerkers was nagezien, bleek zij niet ernstig gewond te zijn geraakt. De autobestuurder kwam ook met de schrik vrij. De berijdster van de scooter is door familie opgehaald. De politie heeft een blaas- en drugstest afgenomen. Deze waren van beide bestuurders negatief.

Een deel van de kruising was vanwege de botsing tijdelijk afgesloten. De auto en de scooter liepen door de klap schade op.

- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden voor bedreiging 19-jarige jongen
Volgend artikelDouane onderschept 449 kilo cocaïne
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.