Man aangehouden voor bedreiging 19-jarige jongen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Twee jongemannen zijn gisteren aangehouden na een melding van een mogelijke bedreiging. De politie nam bij de aanhoudingen verschillende verboden goederen in beslag.

De politie kreeg een melding binnen van een mogelijke bedreiging richting een persoon door de 19-jarige jongeman. Agenten zijn direct naar de woning van deze persoon gegaan maar troffen hem daar niet aan. Agenten hebben vervolgens verder naar hem uitgekeken.

- Advertentie -

Op de Coosje Buskenstraat troffen agenten de jongeman met een bijrijder in een auto. Beide personen zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Er is lachgas, drugs, een mes, vuurwerk en een klappertjespistool in beslag genomen.

De politie doet verder onderzoek. De verdachten zitten op dit moment nog vast voor verhoor.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (24) na achtervolging aangehouden met 19 lachgascilinders
Volgend artikelSchade bij botsing Industrieweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.