Brandweer lange tijd bezig met gaslekkage Scheldestraat

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Aan het einde van de middag is de beroepsbrandweer uit Middelburg ingezet voor een gaslek. Het lek werd mogelijk veroorzaakt door werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel.

Om iets over 15.30 uur werd de beroepsbrandweer uit Middelburg met spoed ter plaatse gevraagd voor een gaslek in een woning aan de Scheldestraat in Vlissingen. Na onderzoek bleek het lek zich buiten op straat te bevinden en was de gaslucht de woning ingewaaid. De brandweer heeft de woning dan ook geventileerd om de gaslucht eruit te krijgen.

- Advertentie -

Door het incident was de Scheldestraat ter hoogte van de Bouwen Ewoutstraat gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer kon passeren via één rijbaan. Mogelijk is het lek ontstaan tijdens graafwerkzaamheden voor glasvezel. Na ongeveer een uur was het lek gedicht en konden de hulpdiensten weer terugkeren.

Vanmorgen werd ook een melding gedaan van een gaslekkage in de Molenstraat in Vlissingen. Ook dit lek werd veroorzaakt door graafwerkzaamheden.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust buitenbrand bij skatebaan Bossenburghpad
Volgend artikelHandgranaat uit WO II aangetroffen op strand Dishoek
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.