Politie zoekt getuigen van bedreiging met wapen in Vlissingen

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De recherche is op zoek de inzittenden van een auto die de nacht van zondag op maandag rond 00.30 uur een 19-jarige vrouw hebben afgezet bij het politiebureau. Die 19-jarige vrouw was kort daarvoor bedreigd, mishandeld en beroofd van haar mobiele telefoon.

In de omgeving van de Burgemeester van Woelderenlaan werd het slachtoffer door een man met een wapen bedreigd en mishandeld. Ze moest haar mobiele telefoon aan haar belager afgeven.

- Advertentie -

De hulpvaardige inzittenden, een man en vrouw van rond de 40 jaar, reden in een donkere vermoedelijk zwarte auto. De inzittenden van de auto en eventuele andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan onder andere via het nummer: 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelHandhaving van gemeente treft vuurwerk aan en laat het vernietigen
Volgend artikelHulpdiensten zoeken naar vermiste zwemmer bij Nollehoofd
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.