Brandweer blust binnenbrand in portiekwoning Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

In een portiekwoning aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen is vanmiddag brand uitgebroken. De brandweer heeft de deur van de woning moeten openbeuken om binnen te komen.

De melding van de brand kwam rond 14.30 uur binnen bij de meldkamer. Deze stuurde een tankautospuit en een ladderwagen van de beroepsbrandweer uit Middelburg met spoed ter plaatse. Al snel bleek de inzet van de tankautospuit voldoende. De ladderwagen werd dan ook niet meer ingezet.

- Advertentie -

De brand bevond zich in een woning op de eerste etage van de laatste flat nabij de Irislaan. Het kostte de brandweer veel moeite om de woning te betreden. Met een zogenaamde ‘bonk’ werd de deur geforceerd. In de woning was tijdens de brand niemand aanwezig.

De brand trok veel bekijks, om die reden zette de politie het gebied voor de flat af met linten. Tegen 15.00 uur was het vuur onder controle en kon de brandweer gaan opruimen.

- Advertentie -
Vorig artikelGevonden lichaam van vermiste zwemmer Vlissingen
Volgend artikelDouane onderschept 496 kilo cocaïne en 16 kilo hasj
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.