Zwaargewonde bij ongeval tussen twee fietsers in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De hulpdiensten zijn vanavond ingezet voor een ongeval tussen twee fietsers. Een man raakte door het ongeval ernstig gewond. De traumahelikopter uit Rotterdam is ingezet.

Omstreeks 19.20 uur gebeurde het ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg net voorbij de kruising met de Bedrijfsweg. Een fietser uit een groepje jongeren dat onderweg was naar Middelburg, raakte door onbekende oorzaak een fietser uit tegenovergestelde richting. Beide fietsers vielen, de man die vanuit Middelburg reed, kwam ongelukkig terecht.

- Advertentie -

Iets voor 20.00 uur landde ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam om hulp te verlenen. Verkeersongevallenspecialisten van de politie zijn, nadat het slachtoffer per traumahelikopter is afgevoerd, gestart met sporenonderzoek. De weg is daarom in beide richtingen afgesloten.

Een politieagente is op de fiets van het slachtoffer, in het bijzijn van zijn echtgenote, vertrokken. Twee jongens uit het groepje zijn met de politie meegegaan om een verklaring af te leggen.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsend meisje tegen auto op Vincent van Goghlaan
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor kortsluiting in sporthal
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.