Politie neemt rijbewijzen in van drankrijders

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

De politie heeft gisteravond en vanmorgen twee bestuurders staande gehouden vanwege forse snelheidsovertredingen. Eén van de bestuurders bleek ook onder invloed te zijn.

Gisteravond werd een inwoner van Middelburg op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen betrapt op te hard rijden. Hij reed 116 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur de limiet is. Het rijbewijs van de wegpiraat is ingenomen. Agenten hebben eerder op de dag ook al een rijbewijs ingevorderd van iemand die bijna vijf keer zoveel had gedronken dan toegestaan was en toch besloot achter het stuur te kruipen.

- Advertentie -

Vanmorgen vroeg rond 06.00 uur merkten agenten een bestuurster op die vanwege haar forse snelheid nogal opviel. De dienders besloten de vrouw, een 21-jarige Vlissingse, te onderwerpen aan een blaastest. Ze blies maar liefst 830 ugl terwijl 220 ugl te toegestane hoeveelheid is. Haar rijbewijs is ingenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie ontdekt net op tijd gestolen auto’s op vrachtschip
Volgend artikelVoetganger aangereden door scooterrijder op Aagje Dekenstraat
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!