Voetganger aangereden door scooterrijder op Aagje Dekenstraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Een overstekende voetganger werd zaterdag aan het einde van de middag aangereden door een scooterrijder. Volgens een politiewoordvoerder viel het letsel mee.

Omstreeks 18.00 uur gistermiddag stak een 70-jarige vrouw uit Middelburg de Aagje Dekenstraat in Vlissingen over. Uit de richting van de Scheldestraat kwam op dat moment een 18-jarige scooterrijder uit de gemeente Vlissingen. De scooterrijder probeerde de vrouw middels toeteren en schreeuwen te waarschuwen. Een uitwijkmanoeuvre van de scooterrijder mislukte, een botsing was het gevolg.

- Advertentie -

Een ambulanceteam werd samen met de politie opgeroepen om hulp te verlenen. Volgens de politie viel het letsel van beide partijen mee. Geen van de betrokkenen is naar het ziekenhuis gebracht. De scooter liep door de botsing wat lakschade op.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie neemt rijbewijzen in van drankrijders
Volgend artikelToeristen mishandelen kitten op Badstrand, politie maakt verbaal op
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.