Veel schade door woningbrand in Jozef Israëlslaan

© Foto: Ronald Beusichem / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een brand heeft zaterdagavond behoorlijke schade veroorzaakt in een huis aan de Jozef Israëlslaan. Tegenover de woning, op het trottoir, is een vrouw behandeld door ambulancemedewerkers.

Het betrof geen uitslaande brand, er was alleen rook zichtbaar aan de voorzijde (foto), toch haalde de brandweer een uur na de eerste melding van 19.16 uur nog spullen uit de woning aan de achterzijde, waaronder een zitbank. Op dat moment kwam een ambulance met spoed ter plekke voor een vrouw die hulp nodig had. Ze werd behandeld op de stoep (foto onder). Onduidelijk is vooralsnog of de vrouw bijvoorbeeld rook ingeademd had.

- Advertentie -

Rond half tien waren de politie en het team brandonderzoek nog steeds bezig om te kijken wat er precies gebeurd was. Intussen brachten meerdere personen spullen uit de woning naar elders. Er zou veel zwartgeblakerd of gesmolten zijn. Het vuur ontstond bij een oplader in een stopcontact, terwijl er niemand thuis was, aldus betrokkenen op straat, maar dat is niet officieel bevestigd.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie in de clinch met omstanders na scooterongeval bij stadhuis
Volgend artikelDouane onderschept twee ladingen cocaïne in haven Vlissingen-Oost
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).