Man met openstaande gevangenisstraf van dak gehaald in Vlissingen

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

Rond middernacht heeft de politie een persoon van een dak van een woning gehaald in het centrum van Vlissingen. De man bleek nog een gevangenisstraf open te hebben staan.

Volgens de politie verstopte de man zich in een woning aan de Sarazijnstraat in Vlissingen. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij onrechtmatig in de woning verbleef. Hij is dan ook een bekende van de politie. Dit keer betrapte de politie hem en vluchtte hij het dak op.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie gedroeg de 24-jarige Vlissinger zich wat verward. Na ongeveer anderhalf uur kon de man worden aangehouden. Hij bleek nog een gevangenisstraf te moeten uitzitten van 49 dagen. De Vlissinger is overgebracht naar Torentijd.

- Advertentie -
Vorig artikel1000 kilo coke onderschept, één verdachte aangehouden
Volgend artikelEenzijdig ongeval op fietspad Sloeweg, bestuurder onder invloed van drugs
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.