Eenzijdig ongeval op fietspad Sloeweg, bestuurder onder invloed van drugs

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vrijdagavond vond er op het fietspad parallel aan de Sloeweg een eenzijdig ongeval plaats. Volgens een politiewoordvoerder was de bestuurder onder invloed van drugs.

Even na 19.00 uur vond er op het fietspad parallel aan de Sloeweg in Vlissingen, net na het Esso-tankstation, een eenzijdig ongeval plaats. Een maaltijdbezorger kwam door onbekende oorzaak met zijn scooter ten val.

- Advertentie -

Een opgeroepen ambulanceteam heeft de bestuurder ter plekke nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Volgens de politie testte de scooterrijder middels een speekseltest positief op het gebruik van amfetamine en XTC. De man, een 28-jarige Vlissinger, is daarom meegenomen naar het bureau en kreeg een rijverbod opgelegd. Hij is niet aangehouden.

Het parket Centrale Verwerking OM (CVOM), een speciale afdeling van het Openbaar Ministerie voor verkeerszaken, gaat bepalen wat voor straf de 28-jarige bestuurder krijgt.

Rectificatie 15-11-2023:

Bij onze redactie is door de bestuurder van de scooter bewijs aangeleverd waaruit blijkt dat hij niet onder invloed was van drugs. Onze redactie heeft op verzoek van de betrokkene, besloten deze rectificatie te plaatsen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan met openstaande gevangenisstraf van dak gehaald in Vlissingen
Volgend artikelBestuurder op de vlucht na carambole op Badhuisstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.