Loos alarm: Melding persoon te water blijkt ongegrond

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

Zondagmiddag zijn heel wat hulpdiensten uitgerukt nadat er een melding was binnengekomen van een persoon te water. Uiteindelijk bleek dat het loos alarm was.

Om iets voor 15.30 uur werd via het alarmnummer 112 gemeld dat er mogelijk iemand in de Vlissingse Watergang was beland nabij de Schuitvaartgracht. Onder andere een traumahelikopter en brandweerduikers werden opgeroepen.

- Advertentie -

Al snel bleek dat er helemaal geen persoon in het water lag en dat de melding dus loos alarm was. “De persoon van wie werd gedacht dat deze mogelijk in het water terecht was gekomen, bevond zich thuis en niet in het water”, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland.

De politie liet via ‘X’ weten dat er behoorlijk wat mensen kwamen kijken wat er gaande was.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpdiensten rukken uit voor auto in greppel
Volgend artikelVoetgangster aangereden bij oversteken President Rooseveltlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.