Voetgangster aangereden bij oversteken President Rooseveltlaan

De voorruit na het ongeval, op de achtergrond het zebrapad. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een voetgangster is vanmiddag aangereden toen ze, op het zebrapad, de President Rooseveltlaan overstak. De bestuurder van de auto in kwestie is aangehouden.

De vrouw gebruikte het zebrapad ter hoogte van de Rembrandtlaan en werd vol geraakt door een bestelbusje dat in de richting van de Bloemenlaan reed. Het slachtoffer leek hoofdletsel te hebben. Na behandeling ter plekke bracht een ambulanceteam haar met spoed naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

De bestuurder van het busje, in werkkleding, deed een blaastest. Op basis daarvan ging de politie over tot aanhouding.

Het ongeval vond plaats omstreeks half vijf. Aan het begin van avond deden agenten nog steeds onderzoek. Daartoe was de President Rooseveltlaan afgesloten tussen de Rembrandtlaan en de Bloemenlaan, in beide richtingen, met uitzondering van het fietspad. Ook de lijnbussen moesten omrijden.

- Advertentie -
Vorig artikelLoos alarm: Melding persoon te water blijkt ongegrond
Volgend artikelBestuurder ongeval President Rooseveltlaan is 33-jarige Vlissinger
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).