Hulpdiensten rukken uit voor auto in greppel

© Foto: Brandweer Koudekerke
- Advertentie -

De hulpdiensten zijn vannacht uitgerukt voor een auto in een greppel in de polder tussen Vlissingen en Koudekerke. Er raakte niemand gewond.

De melding van het ongeval kwam rond 02.45 uur binnen bij de meldkamer. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van letsel, stuurde deze twee brandweervoertuigen, een ambulance en meerdere politie-eenheden ter plaatse.

- Advertentie -

Eenmaal toen de hulpdiensten aankwamen op de kruising van de Jacoba van Beierenweg met de Bergweg, bleek er geen sprake te zijn van letsel. De opgeroepen brandweervoertuigen en de ambulance konden dan ook snel weer vetrekken.

Eerdere pogingen om het voertuig uit de greppel te trekken zijn mislukt. Daarom werd bergingsbedrijf Kuzee ingeschakeld. Het lukte om iets over 03.30 uur de Ford Fiësta af te slepen. De politie onderzoekt de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelBestuurder op de vlucht na carambole op Badhuisstraat
Volgend artikelLoos alarm: Melding persoon te water blijkt ongegrond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.