Ongeval op fietspad Paul Krugerstraat Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Dinsdagmiddag vond er op het fietspad parallel aan de Paul Krugerstraat een ongeval plaats waarbij een scooterrijder was betrokken. Een ambulanceteam heeft iemand ter plekke nagekeken.

Het ongeval vond plaats omstreeks 16.10 uur op het fietspad naast de Paul Krugerstraat aan de zijde van het Stadhuisplein. Twee scooterrijders waren daar mogelijk met elkaar in botsing gekomen.

- Advertentie -

Omdat er sprake zou zijn van letsel, werd ook een ambulanceteam zonder spoed opgeroepen. Nadat de ambulanceverpleegkundige een van de betrokkenen had nagekeken, bleek het letsel van van lichte aard. Vervoer naar het ziekenhuis bleek dus niet nodig.

In totaal kwamen twee politie-eenheden op de melding af. Agenten hebben verklaringen opgenomen en zijn daarna samen met de ambulance vertrokken.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (26) aangehouden voor rijden zonder geldig rijbewijs
Volgend artikelDuikers van Douane onderscheppen pakketten cocaïne onder schip
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.