Gewonden bij ongevallen in gemeente Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Bij verschillende ongevallen in Vlissingen zijn gisteren twee gewonden gevallen. De politie heeft laten weten bij één van de ongevallen nader onderzoek te doen naar de toedracht.

Gisteren begon de dag met een ongeval om iets voor 09.30 uur op de Engelandweg in Ritthem. Op deze weg in het havengebied Vlissingen-Oost kwamen twee personenauto’s door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen moest worden getakeld. De politie laat weten dat bij dit ongeval niemand gewond raakte en dat de betrokkenen zelf de schadeformulieren hebben ingevuld.

- Advertentie -

In de namiddag rond 16.15 uur vond er op de kruising van de Jacoba van Beierenweg en de Vrijburgstraat in Vlissingen eveneens een ongeval plaats. Over dit ongeval is bij de politie weinig bekend. Een woordvoerster kon alleen melden dat een fietser gewond was geraakt en dat deze per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Op de kruising van de Jozef Israëlslaan met de Beatrixlaan in Vlissingen was het even later om iets voor 17.00 uur opnieuw raak. Ook hier vond een verkeersongeval plaats waarbij een scooterrijder en een autobestuurder betrokken waren. Volgens de politie is de bestuurder van de scooter, een 16-jarige persoon uit Renesse, met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De 54-jarige bestuurder van de personenauto raakte lichtgewond maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders zijn alcohol- en speekseltesten afgenomen. Hieruit bleek dat geen van de bestuurders onder invloed reed. De beschadigde scooter is door de politie meegenomen. Volgens een politiewoordvoerster doet de politie nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

- Advertentie -
Vorig artikelDuikers van Douane onderscheppen pakketten cocaïne onder schip
Volgend artikelPolitie betrapt hardleerse bestuurder op rijden onder invloed
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.