Veel hulpverleners ingezet voor medische noodsituatie in Vlissingen

© Foto: Waaghals (archief)
- Advertentie -

Vanmorgen vroeg waren heel wat hulpverleners op de been voor een medische noodsituatie in Vlissingen. Ook werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Bij de meldkamer kwam vanmorgen vroeg omstreeks 06.00 uur een 112-melding binnen van een medische incident in een appartementencomplex aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. Twee ambulances, vijf politie-eenheden en de traumahelikopter uit Rotterdam werden voor deze melding opgeroepen. De komst van de helikopter werd echter alweer snel geannuleerd.

- Advertentie -

Agenten zette de straat af zodat de ambulancemedewerkers hun werk ongestoord konden uitvoeren. Omstreeks 07.00 uur werd de patiënt met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een politiewoordvoerster was het een incident van medische aard.

- Advertentie -
Vorig artikelDuikers van Douane onderscheppen pakketten cocaïne onder schip
Volgend artikelPolitie betrapt hardleerse bestuurder op rijden onder invloed
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.