Auto door onbekende oorzaak gekanteld in Oost-Souburg

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

Een personenauto is gisteravond door onbekende oorzaak op zijn zijkant terechtgekomen. De eigenaar had de auto nog maar net aangeschaft.

De auto zou in een straat in Oost-Souburg door nog onbekende oorzaak op zijn zijkant terecht zijn gekomen. “Daar ligt ie dan, je net aangeschafte auto. Je hoort een harde knal, kijkt uit het raam en ziet hem zo liggen”, aldus de politie via Instagram.

- Advertentie -

Een spiegel en een raam van het voertuig zijn kapot. Ook zit er over de gehele zijkant lakschade. Voor zover bekend heeft niemand zich na het ongeval gemeld. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben zich te melden in de hoop dat de toedracht verduidelijkt kan worden.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt getuigen van zware mishandeling in Vlissingen
Volgend artikelMelding vermiste zwemmer blijkt vals alarm
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.