Meerdere ongevallen binnen 24 uur in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Gisteren en vandaag hebben er in de gemeente Vlissingen meerdere ongevallen plaatsgevonden. Voor zover bekend raakte niemand bij de ongevallen gewond.

Het eerste ongeval vond gistermiddag rond 16.00 uur plaats op de Paauwenburgweg in Vlissingen. Hier ging volgens een woordvoerster van de politie een scooterrijder onderuit. Het letsel bleek gelukkig mee te vallen, vervoer naar het ziekenhuis was namelijk niet nodig.

- Advertentie -

Vanmorgen om iets over 08.30 uur vond er eveneens een eenzijdig ongeval waarbij een scooterrijder was betrokken. Dit voorval gebeurde op de Oostsouburgseweg in Vlissingen. Heel veel details heeft een politiewoordvoerster niet over dit ongeval omdat de politie uiteindelijk niet ter plekke is geweest.

Het laatste ongeval vond vanmiddag rond 14.00 uur plaats op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Vier personenauto’s raakten hier betrokken bij een kleine kettingbotsing. Door een mogelijke parkeermanoeuvre kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de twee betrokken auto’s botste vervolgens tegen een andere geparkeerde auto welke op zijn beurt weer tegen een andere geparkeerde auto aan kwam. Volgens de woordvoerder zijn twee auto’s afgesleept omdat ze lekke banden hadden. Bij het ongeluk bleek niemand gewond te zijn geraakt.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust uitslaande brand in schuurtje Vlissingen
Volgend artikelWilde politieachtervolging met snelheden van 130 km/u eindigt in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.