Ladderwagen ingezet voor melding stormschade Boulevard

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De ladderwagen van de brandweer uit Middelburg is vanmiddag ingezet voor een melding van stormschade aan de Boulevard de Ruyter. Door de inzet van de brandweer was de Boulevard tijdelijk niet te bereiken.

Donderdag aan het begin van de middag kwam er een melding binnen van stormschade. Ter plaatse bleek het te gaan om een loszittend stuk beton van een gebouw naast hotel restaurant ‘De Belgische Loodsensociëteit’.

- Advertentie -

Een brandweerman ging middels het bakje van de ladderwagen naar het loszittend dakdeel en inspecteerde dit. Door de ladderwagen kon het verkeer dat vanaf het Keizersbolwerk de Boulevard op reed, niet passeren. Het verkeer ondervond hier hinder van.

Om iets voor 16.00 uur vanmiddag werd de ladderwagen opnieuw ingezet voor een melding op de Oude Markt in Vlissingen. Hier hingen enkele takken die door de harde wind waren afgebroken los in de boom. De loshangende takken zijn door de brandweer weggehaald (zie foto onder).

- Advertentie -
Vorig artikelOmgewaaide boom valt op woning in West-Souburg
Volgend artikelEerste meldingen tijdens jaarwisseling een feit
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.