Eerste meldingen tijdens jaarwisseling een feit

© Foto: Brandweer Oost-Souburg
- Advertentie -

De brandweer uit Vlissingen heeft halverwege de middag een van de eerste meldingen tijdens de jaarwisseling ontvangen.

De eerste melding kwam binnen om iets voor 14.30 uur op de Rembrandtlaan in Vlissingen. Na wat zoekwerk werd er een hoopje brandend afval aangetroffen op de nabijgelegen Jeroen Boschweg. Met een riek is het afval uit elkaar getrokken, daadwerkelijk blussen was niet nodig.

- Advertentie -

Later, om even voor 16.30 uur, werd de brandweer uit Oost-Souburg opgeroepen voor een buitenbrand aan de Fort de Ruyterweg in Ritthem. Bij de meldkamer waren zeker 25 telefoontjes binnengekomen over flinke rookontwikkeling. Eenmaal ter plekke bleken er autobanden in brand te staan. Naast een blusvoertuig, werd ook de waterwagen van de brandweer gealarmeerd. De brandweer heeft het vuur geblust met behulp van hoge druk.

Op de hoogte blijven van de laatste meldingen tijdens de jaarwisseling? Bekijk hier de kaart met de laatste (bekende) meldingen.

- Advertentie -
Vorig artikelLadderwagen ingezet voor melding stormschade Boulevard
Volgend artikelBrandweer blust brandende autobanden Margrietenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.