Brandweer inspecteert balkon Duinpoortweg Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De beroepsbrandweer uit Middelburg is vanmiddag uitgerukt naar Vlissingen voor een balkon wat dreigde naar beneden te vallen. Ter plekke werd het balkon nagekeken.

De brandweer werd vanmiddag om 15.45 uur op pad gestuurd naar de Duinpoortweg in Vlissingen voor een balkon wat dreigde naar beneden te komen. Ter plaatse heeft de brandweer, samen met de handhaving van de gemeente, het balkon nagekeken.

- Advertentie -

Het balkon is los komen te zitten door een vrachtwagen die er enkele weken geleden tegen reed. De brandweer heeft vanmiddag verder geen actie ondernomen maar wel is duidelijk dat er op korte termijn iets met het balkon moet gebeuren voor het naar beneden komt.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie start onderzoek na brandstichting zorgcomplex Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie zoekt getuige van bedreiging in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.