Politie start onderzoek na brandstichting zorgcomplex Oost-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie is een onderzoek gestart nadat er op oudjaarsavond een brandend voorwerp tegen de gevel van een woonzorgcomplex in Oost-Souburg werd gegooid.

31-12-2023, rond 20.00 uur werd een brandend voorwerp naar de gevel van het woonzorgcomplex aan het Oranjeplein in Oost-Souburg gegooid. Een gordijn had brandplekken en binnen was sprake van rookontwikkeling. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Ook werden medewerkers van de instelling op straat bekogeld met vuurwerk.

- Advertentie -

De recherche doet onderzoek naar het incident en vraagt mensen die meer weten of misschien iets hebben gezien, zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelGeen overtredingen geconstateerd tijdens alcoholcontrole Ritthem
Volgend artikelBrandweer inspecteert balkon Duinpoortweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.