Brandweer controleert woning na melding van brand

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De brandweer is zaterdag aan het begin van de avond met spoed uitgerukt naar de Kasteelstraat omdat er in een woning sprake zou zijn van brand. Ter plekke bleek dit echter niet het geval te zijn.

De melding werd rond 18.45 uur gedaan. Naast de brandweer werd ook de politie gealarmeerd. Omdat niemand in het desbetreffende pand de deur open deed, checkte de brandweer middels een warmtebeeldcamera of er echt sprake was van brand. Ook werd door de brievenbus geroken.

- Advertentie -

Agenten belden bij verschillende woningen in de straat aan om met bewoners te spreken. Uiteindelijk hebben de dienders met een buurvrouw gesproken. Na ongeveer 20 minuten vertrokken alle hulpdiensten weer.

- Advertentie -
Vorig artikelOnbekenden dumpen asbestbuizen in Nollebos Vlissingen
Volgend artikelInsluiper (34) op heterdaad betrapt in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.