Insluiper (34) op heterdaad betrapt in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie heeft zondagavond omstreeks 23.20 uur in een antikraakwoning aan de Prins Hendrikweg een 34-jarige man aangehouden die verdacht wordt van insluiping en bedreiging.

De bewoner vertelde dat hij rond 23.00 uur bij thuiskomst zag dat de schuifdeur openstond en dat er een licht aan was. Hij zag vervolgens dat boven in zijn kamer een man stond die bezig was zijn kleren aan te doen. Hij riep tegen de man wat hij daar moest.

- Advertentie -

De insluiper pakte vervolgens een stalen bandenlichter en zwaaide daar dreigend en wild mee. De bewoner kon dat ontwijken en sloot daarop snel de deur waarna hij de politie waarschuwde.

Agenten hebben vervolgens de indringer aangehouden. De verdachte is vastgezet. Hij is een bekende van de politie, hij staat geregistreerd als veelpleger.  

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer controleert woning na melding van brand
Volgend artikelVier verdachten aangehouden voor incidenten met vuurwapens
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.