Portugees (61) onder invloed van alcohol en drugs

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Politiemensen hielden vannacht op de Rietkraag een 61-jarige man uit Portugal aan. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed van alcohol en drugs.

De man rook tijdens de politiecontrole sterk naar drank, was amper te verstaan en kon nauwelijks op zijn benen staan. Terwijl de agenten de man wilden controleren, kwam hij zelfs ten val. Daarom namen de agenten een blaastest en een speekseltest bij hem af. Uit de blaastest bleek dat hij te veel gedronken had en uit de speekseltest kwam naar voren dat hij THC en amfetamine had gebruikt.

- Advertentie -

De verdachte moest met de agenten mee naar Torentijd, waar een GGD-arts bloed bij de verdachte heeft afgenomen om te kunnen vaststellen wat / hoeveel hij heeft gebruikt. De verdachte is daarna in de cel gezet waar hij de nacht heeft doorgebracht. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

- Advertentie -
Vorig artikelPersonenauto ramt gevel van gebouw in Vlissingen
Volgend artikelPolitie en ambulancedienst in de weer met oude bekende na valpartij
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.