Personenauto ramt gevel van gebouw in Vlissingen

© Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Donderdag aan het einde van de ochtend ramde een personenauto een gevel van een gebouw aan de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. Niemand raakte gewond bij het eenzijdige ongeval.

Het voorval gebeurde rond 11.30 uur in de bocht bij de kruising met de Edisonweg in Vlissingen. Een personenauto reed door een metalen hekwerk en kwam tegen de gevel van een gebouw tot stilstand. Naast de ambulancedienst en politie, werd ook de brandweer opgeroepen voor assistentie.

- Advertentie -

De bestuurster van de auto is door medewerkers van de ambulance nagekeken maar hoede niet mee naar het ziekenhuis. De personenauto is geborgen door een bergingsbedrijf. De schade aan de gevel is flink, maar zal middels de verzekering worden afgehandeld.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonden bij ongevallen winkelcentrum Papegaaienburg
Volgend artikelPortugees (61) onder invloed van alcohol en drugs
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.