Middelburgse (43) aangehouden op verdenking van flessentrekkerij

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Een vrouw die woensdag had gegeten en gedronken in een restaurant aan de Vlissingse boulevard kon daarna rekenen op een verblijf in Torentijd. Ze is namelijk gearresteerd op verdenking van flessentrekkerij.

Politiemensen moesten woensdagavond rond 20.45 uur horecagelegenheid Boulevard 17. Daar had een vrouw voor ruim 120 euro gegeten en gedronken, maar weigerde vervolgens te betalen. Ze ontving de agenten niet erg hartelijk, maar schold hen voor van alles en nog wat uit. Ze is vervolgens aangehouden en meegenomen naar Torentijd. Ook tijdens de rit daarnaartoe stopte ze niet met lelijk doen. In Torentijd weigerde ze vervolgens mee te werken aan het insluiten. Toen het eenmaal gelukt was om de vrouw te fouilleren en haar vingerafdrukken te nemen is ze in de cel gezet.

- Advertentie -

Uit politieonderzoek blijkt het te gaan om een 43-jarige vrouw uit Middelburg. Verder bleek ook dat ze zich een dag eerder, op dinsdag 20 februari, ook twee keer schuldig heeft gemaakt aan eten/drinken zonder te betalen. Ze heeft toen ’s middags in een restaurant in Goes voor ongeveer 35 euro gegeten en gedronken en ’s avonds in een ander restaurant in Goes voor ruim 80 euro gegeten en gedronken, zonder te betalen.

Ze is die dinsdagavond aangehouden en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Nadat ze een verklaring had afgelegd en tegen haar proces-verbaal was opgemaakt, is ze vrijgelaten, in afwachting van het moment waarop ze voor de rechter moet verschijnen. Dat heeft haar er niet van weerhouden woensdag opnieuw de fout in te gaan. De vrouw zit nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe rescue water craft voor strandwacht in Vlissingen
Volgend artikelPolitie sluit pand aan Glacisstraat na drugsvondst
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.