Nieuwe rescue water craft voor strandwacht in Vlissingen

© Foto: Stichting Strandexploitatie Veere
- Advertentie -

Stichting Strandexploitatie Veere heeft sinds gisteren een nieuwe rescue water craft (RWC). De waterscooter zal voornamelijk worden ingezet in de wateren van de gemeente Vlissingen.

Het nieuwe vaartuig is gisteren door Stichting Strandexploitatie Veere (SSV) in ontvangst genomen. En zal vooral worden ingezet op de wateren voor de kust van Vlissingen. De waterscooter heeft drie zitplaatsen en een topsnelheid van 170 pk.

- Advertentie -

“Na jarenlang buiten de provincie onze waterscooters besteld te hebben, kiezen we nu voor een lokaal Middelburgs bedrijf! Het voelt goed om zo dicht in de buurt expertise te hebben”, aldus de strandwacht op social media.

- Advertentie -
Vorig artikelSoftdrugs aangetroffen in auto, bestuurder weigert drugstest
Volgend artikelMiddelburgse (43) aangehouden op verdenking van flessentrekkerij
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.