Man (36) door onbekende op het spoor geduwd

© Foto: NS (archief)
- Advertentie -

De politie onderzoekt wat er gisteravond precies is gebeurd op het station van Vlissingen. Een 21-jarige man uit Delft duwde daar een 36-jarige man uit Vlissingen op het spoor.

Politieagenten reageerden gisteravond rond 21.15 uur op een melding van spoorwegpersoneel. Een 36-jarige man uit Vlissingen zou op een perron om nog onbekende reden door een man die hij niet kende op het spoor zijn geduwd.

- Advertentie -

Op het station trof de politie de gewonde 36-jarige Vlissinger aan. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Kort daarna konden de politieagenten dankzij oplettend spoorwegpersoneel in een stilstaande trein een verdachte, een 21-jarige man uit Delft, aanhouden. De politie zet het onderzoek naar wat er precies is gebeurd voort. De verdachte zit vast en wordt vandaag verhoord.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie controleert 22 voertuigen bij controle in Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie treft wapens, drugs en halfnaakte vrouw aan in auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.