Politie treft wapens, drugs en halfnaakte vrouw aan in auto

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

De politie heeft vannacht bij het Nollebos een man en een vrouw aangehouden. Het tweetal, een 23-jarige man zonder vast adres in ons land en een 20-jarige vrouw uit Vlissingen, wordt verdacht van verboden wapenbezit en het bezit van harddrugs.

Surveillerende politieagenten zagen in de nacht van maandag op dinsdag rond 01.00 uur een auto met beslagen ruiten op een parkeerplaats bij het Nollebos staan. In de auto bleken een halfnaakte vrouw en een man die zijn kleren nog wel aan had te zitten. Terwijl de agenten de identiteit van het tweetal controleerden, zagen ze dat er iets in de auto lag wat op een vuurwapen leek. Ze riepen de hulp van extra collega’s in, waarna de man en de vrouw werden aangehouden en hun auto naar het bureau werd gebracht.

- Advertentie -

In de auto bleken twee nauwelijks van echt te onderscheiden wapens te liggen: een alarmpistool en een balletjespistool.  Ook lagen er patronen en hard- en softdrugs in de auto. De verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vandaag verhoord.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (36) door onbekende op het spoor geduwd
Volgend artikelOmstanders helpen politie bij op de vlucht geslagen fatbiker
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.