Scooterrijder (19) betrapt op het rijden zonder rijbewijs

Foto: © Politie Zeeland-West-Brabant (archief)
- Advertentie -

Een 19-jarige Vlissinger is vannacht rond 01.00 uur aangehouden aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen. Hij reed op een scooter zonder rijbewijs, schold agenten uit en was mogelijk onder invloed.

De jongen werd aan de kant gezet omdat hij en zijn bijrijdster zonder helm reden. Toen ze een stopteken kregen probeerde ze van plek te wisselen.

- Advertentie -

De agenten spraken de verdachte aan. De jongen bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Ook roken ze een sterke alcohol- en henneplucht. De verdachte weigerde mee te werken aan een adem- en bloedanalyse en is aangehouden. In de politieauto schold hij ook nog de agenten uit. De jongen is ingesloten voor onderzoek, zijn scooter is in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij kop- staartbotsing in havengebied Ritthem
Volgend artikelMan (42) verzet zich bij aanhouding voor heling fiets
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.