Voormalig havenarbeider verdacht van betrokkenheid bij cocaïnesmokkel

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Een 55-jarige man uit de gemeente Borsele is donderdagmiddag door de Zeehavenpolitie aangehouden nadat hij zich op het politiebureau had gemeld. De man is verdachte in een onderzoek naar cocaïnesmokkel in de haven van Vlissingen.

De Zeehavenpolitie startte een onderzoek nadat informatie werd ontvangen over mogelijke betrokkenheid van havenmedewerkers bij de invoer van cocaïne in de Vlissingse haven. Al snel kwam de man, die inmiddels niet meer in de haven werkt, als verdachte in beeld.

- Advertentie -

De Zeehavenpolitie onderzoekt welke rol de man precies heeft gespeeld. De man is daarom verhoord. Gisterochtend werden de woning en de auto van de verdachte al doorzocht.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingers aangehouden voor ronselpraktijken in haven Vlissingen-Oost
Volgend artikelMannen aangehouden voor cocaïnesmokkel via fruitbedrijf haven Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.