Fietser (70) komt ten val na duw door voetganger in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Maandagmiddag raakte een 70-jarige fietser uit Vlissingen gewond nadat hij met zijn fiets ten val was gekomen. Volgens de politie werd de man geduwd of geschopt door een voetganger.

Volgens een politiewoordvoerder reed het slachtoffer even na 12.00 uur met zijn fiets op een paadje bij de Margrietenlaan ter hoogte van de Geraniumlaan om vervolgens op de stoep van de Paul Krugerstraat in de richting van de kruising bij de Irislaan te rijden. Hier werd de man door een voetganger geduwd/geschopt en kwam ten val.

- Advertentie -

De hulpdiensten waaronder een rapid responder van de ambulancedienst kwamen ter plekke. Omdat de man last had van zijn knie, werd hij ter plekke nagekeken. Een politiewoordvoerder kon niet aangeven of het 70-jarige slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht.

Volgens de zegsman van de politie zal de aangifte van het slachtoffer later worden opgenomen. Inmiddels is de politie ook een onderzoek gestart naar de dader. Een eventueel signalement is (nog) niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto botst met trein in Vlissingen, treinverkeer gestremd
Volgend artikelEOD maakt granaat onschadelijk op strand Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.