Brandweer ingezet voor autobranden op 1e Paasdag

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De brandweer is op 1e Paasdag twee keer ingezet voor verschillende autobranden in Vlissingen. Onduidelijk is of er opzet in het spel is.

De eerste autobrand werd vanmorgen vroeg rond 06.50 uur gemeld op de Oostelijke Bermweg in Vlissingen. De vrijwillige brandweer uit Oost-Souburg werd hiervoor ingezet. Volgens de politie is het onduidelijk of het hier om brandstichting gaat.

- Advertentie -

De tweede autobrand werd even na 15.30 uur gemeld op de Vincent van Goghlaan in Vlissingen. Volgens een politiewoordvoerster stond hier de achterzijde van een personenauto in brand. Ondanks de snelle inzet van de brandweer, liep het voertuig toch forse schade op. Ook in dit geval is het onduidelijk of er sprake is van brandstichting. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto afgesleept.

- Advertentie -
Vorig artikelSchade bij verkeersongevallen in Vlissingen
Volgend artikelBanden van auto lek gestoken, politie zoekt getuigen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.